ENG HRV
440 t Travel Lift
www.shipyard-betina.com
Kompletna usluga održavanja i servisiranja Vaših brodova
Osnovani 1948. god. na stoljetnoj tradiciji Betinskih brodograditelja
...moderno opremljeno brodogradilište u samom središtu Jadrana

Dobrodošli

Nastavljajući dvjestosedamdesetgodišnju brodograđevnu tradiciju nudimo vam kompletnu uslugu servisiranja i održavanja vaših brodova, jedrilica, katamarana i ostalih plovećih objekata.

Stoljetno iskustvo betinskih brodograditelja jamči profesionalno održavanja svih svrsta plovila, brodskih motora i nautičke opreme, te vrhunsku kvalitetu mehaničarskih, stolarskih i ostalih radova u drvu, plastici i metalu.

Brodogradilište i marina je osnovano 1948. godine na tradiciji betinske
brodogradnje u drvu koja datira iz 18-og stoljeća, od 1740 godine.
NOVO: Travel lift 440 t
Vizure Betine koja je poznata po višestoljetnoj brodograđevnoj tradiciji odnedavno upotpunjuje novi detalj, impresivni travel lift nosivosti 440 tona, dorastao za vađenje jahti i drugih plovila deplasmanske težine do 440 tona i dužine do 50 metara.

marina Betina


Projekt gradnje „nove“ gajete


Gradnja osuvremenjene tradicijske brodice prilagođene današnjim trendovima u konceptu, dizajnu i kvaliteti rekreacijske brodice za dnevno jedrenje (tzv. daysailer)

marina Betina
OPŠIRNIJE >>     


Marina Betina
Sa 200 vezova u moru i 80 mjesta na suhom vezu, te 120 parkirališnih mjesta za automobile, Marina Betina je sigurna luka za sve nautičare i njihova plovila. U sklopu Marine Betina moguće je bookirati charter motorne brodove, jedrilice i katamarane.

marina Betina